Szeptemberben nyílik Budapesten az első CAMUGO® SportLab

CAMUGO SportLab

Idén ősztől saját tesztkörnyezetben folytatjuk termékeink fejlesztését, miután 2020 szeptemberében megnyitjuk Budapesten az első CAMUGO® SportLab et. A két teljes és egy fél kosárlabdapályának helyet adó létesítmény kosárlabda központú kialakítása mellett a röplabda sportág szerelmeseinek is pálya alternatívával szolgál Budapest 11. kerületében.

A CAMUGO® SportLab az új technológiák kutatása és fejlesztése mellett ideális feltételeket nyújt a már piacon lévő termékeink további tesztelésére, az ingatlant használó játékosok és edzők bevonásával. Nagy értéknek tartjuk, hogy a közvetlen visszajelzéseknek köszönhetően a végfelhasználók is részesei lehetnek a fejlesztési folyamatnak ezálltal még jobban igényekre formálhatjuk termékeinket. 

Reméljük sikerül új megvilágításba helyezni a technológia innovációk fontosságát az amatőr sportban is. Bízunk benne, hogy a mérkőzések emberi beavatkozás nélküli (mesterséges intelligenciával) közvetítése, a több kameraszögből működő videobíró rendszerünk éppúgy elnyeri majd a közönség tetszését, mint az edzések helyszíni elemzésére szolgáló applikációk és instant videóvágó rendszerünk. 

Reményeink szerint Budapest kosárlabdázni szerető közönsége számára egy igazi kis szigetté válhat ez a hely, ami miatt számunkra komoly presztízs értékkel is bír. 

A CAMUGO® SportLab Budapesten, a XI. kerületben a Hunyadi János út 16. szám alatt található. A helyszín fővárosi tömegközlekedéssel és gépjárművel is könnyen megközelíthető. Az autóval érkezőket ingyenes, sorompóval elzárt és kamerával megfigyelt parkolók várják. A komplexum az év minden napján várja a sportolni vágyókat. 

Mivel a beruházás megkezdése előtt már tárgyalásokat folytattunk pár érintett klubcsapattal, a legkedveltebb időpontok jelentős része a szerződéskötés pillanatában elkeltek. Ettől függetlenül bátorítani szeretnénk minden kosárlabda és röplabda edzés, vagy mérkőzés helyszínt kereső csapatot, hogy vegyék fel a kapcsolatot kollégáinkkal a +36 30 430 7000-es telefonszámon, vagy informálódjanak a sportlab.camugo.com címen.